startupeindhoven.nl helpt met het bouwen van jouw idee

Sinds ik ben gestart als ZZP-er heb ik veel nagedacht over wat ik eigenlijk wil doen. Waar ben ik goed in? Wat vind ik leuk? Welke kennis, ervaring en vaardigheden van mij zijn waardevol voor andere mensen? Hoe zorg ik dat klanten vindt die bij mij passen. Want een belangrijk voorwaarde van een goed resultaat is dat ik goed kan samenwerken met mijn klanten. Die vragen hebben me een tijdje bezig gehouden. Maar ik ben eruit:

Ik help ondernemers om meer rendement uit hun investeringen voor online te halen.

En in dat licht zijn Wouter de Boer en ik een nieuwe initiatief begonnen: startupeindhoven.nl waar we mensen helpen hun idee van de grond te krijgen.

Het idee is heel simpel: wij zoeken mensen met een idee voor een product of dienst die online kennis en/of ervaring missen. Deze mensen helpen en adviseren wij. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een website of app, het helpen bij het opzetten van een SEA campagne of advies over het benaderen van investeerders. En omdat we weten dat startups vaak krap zitten in het geld factureren we niet ons standaard uurtarief maar vragen we een aandeel in het bedrijf. We gaan een partnership aan om een samen een succes te maken van het nieuw bedrijf.

Er is niets dat ik leuker vindt dan mensen helpen hun idee te realiseren. Dus heb je een goed idee? Neem contact met ons op. Dan gaan we een kop koffie drinken.