Diploma behaald in juli 2003 Hogeschool ’s-Hertogenbosch Afstudeerrichting: Software Engineering

  Den Bosch

  Samen met een collega hebben we een nieuwe afdeling opgericht die zich volledig richt op het ontwikkelen van mobiele apps en mobiele websites. We ontwikkelen apps voor zowel iOS als android.

  Productmanager/lead engineer voor interne productontwikkeling.

  Ik was verantwoordelijk voor het technisch beleid binnen Colours. Waaronder het invoeren van een nieuw source-control systeem, het vastleggen van coding guidelines, het voeren van sollicitatiegesprekken en het waarborgen van de kennis. Ook hielp ik als consultant bij acquisitietrajecten.

  Als hoofd van de afdeling support was ik verantwoordelijk voor het oplossen van de 1e & 2e lijns supportvragen van de klanten van colours. Ik heb deze afdeling opgezet en geleid. Daarbij werd ik bij escalatie van problemen ingezet als problem manager.

  Als software engineer was ik verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van .NET webapplicaties met C#. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan met SharePoint Portal Server en heb ik gewerkt met verschillende CMS-en zoals Sitecore en Smartsite.

  Voor ICT was ik werkzaam bij een klant in de medische industrie. Bij deze klant werkte ik mee aan een C# applicatie voor het uitvoeren van brachythererapie met behulp van een behandelapparaat. Mijn taken waren het oplossen van gemelde problemen en het implementeren van nieuwe functionaliteit.

  Afstudeerstage. Implementeren van een abstracte user interface op een settop-box. Gewerkt met Java, XML en Junit. Met mijn duo- afstudeerder heb ik het hele ontwikkelproces doorlopen.

  Stagiair. Implementeren van websites met J2EE en het implementeren van een proof of concept met J2ME.